Geplaatst op Geef een reactie

Energetische werking van edelstenen, kristallen en mineralen

Wist je dat de werking van edelstenen, kristallen en mineralen (die ik vanaf nu voor het gemak even samenvat als stenen) deels wetenschappelijk is onderbouwt. Aan familie en vrienden leg ik dit op de volgende manier uit; Alles in de wereld heeft een frequentie, ook wel trillingen genoemd. Van levende organismes tot de tafel en stoelen bij jou in de keuken, zo ook stenen. Deze trillingen kunnen hoog zijn wat een opbeurend energie kan geven maar ook laag wat juist weer een ontspannende functie geven. Zo heeft elk materiaal zijn eigen frequentie en dus werking.

Ik las ooit in een boek een mooi voorbeeld. De horloges van het merk quartz, de naam zeg het al bevatten een klein stukje kwarts. De trillingen van dit stukje quartz drijven de tandwieltjes in dit horloge aan.

Energetische werking

Sommige noemen de frequenties ook wel energetische trillingen of energetisch frequenties. Elke steen heeft zijn eigen energetische werking ik zal hieronder een aantal energetische werkingen van de stenen die je in de webshop vindt vertellen.

Mosagaat

Mosagaat werkt sterk aardend en daardoor dus ook stabilisierend. Het brengt je lichaam en geest weer terug in balans en zorgt dat deze weer in een rustige evenwichtige toestand raakt. Door deze eigenschappen kan Mosagaat goed helpen bij angsten, zorgen en stress

Shop hier alle Mosagaat

☼ Prehniet

Prehniet kan je helpen met bevorderen van persoonlijk en spirituele groei. Het vergroot je zelf inzicht en verhelpt soms vermijdingsgedrag.

Shop hier alle Prehniet!

 

Amethist

Amethist is naar mijn mening 1 van de meest bekende stenen. Voor mij was een brokje Amethist ook de eerste edelsteen die ik ooit in handen kreeg. Ik kreeg deze van mijn moeder en zij vertelde mij dat deze mij meer rust en positiviteit zou geven. Dit brokje Amethist is dus de start geweest van mijn interesse voor edelstenen, kristallen en mineralen.

Amethist heeft een sterk beschermende en zuiverende werking. Het brengt je ontspanning, harmonie en innerlijke rust. Een ideale steen om in de slaapkamer te hebben.

Shop hier alle Amethist

 

☼ Moldaviet

Moldaviet, super krachtig en zeldzaam. Moldaviet stimuleert je spirituele reis en helpt je contact te maken met andere dimensies. Ik heb zelf gemerkt dat Moldaviet een sterke aantrekking kracht op mij had.

Shop hier alle Moldaviet

 

Wil je nou graag meer weten over een andere steen of heb je andere vragen laat het me weten in de reacties of stuur me een email via het contact formulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.