Ik was er al een tijdje mee bezig. Het vinden van hoogwaardige gouden edelsteen sieraden, deze zijn namelijk erg moeilijk te vinden.

 

De meeste edelstenen worden verwerkt in zilver omdat zilver een zuiverende werking hebben. Alleen draag ik zelf altijd

goud en ik merk dat de vraag naar gouden sieraden meer en meer wo

rdt. Hier begon dus mijn zoektocht en die was niet makkelijk. Tot ik een citytrip naar Wenen maakte en daar The Craft Shop binnen liep.

Alle sieraden worden hier met de handgesmeden door Matthias en zijn ambachtslieden.

In de werkplaats in Wenen gieten, smeden en solderen ze elk sieraad handmatig en met de grootste zorg. Hierna slijpen ze alle edelstenen handmatig en verwerken deze in de sieraden. De sieraden worden beslagen met een hoogwaardige messing die een prachtig warmgouden kleur aanneemt.

 

Wanneer je dus een sieraad aanschaft van The Craftshop heb je altijd een pracht en uniek stuk.