Gratis verzending vanaf €100,-

Gratis verzending vanaf €100,-

Welkom op de webshop van Crystals and Sisters. De Webshop waar je speciaal voor jou geselecteerd edelstenen, mineralen, kristallen nog veel meer spirituele items vindt. Alle items worden per stuk uitgekozen en toegevoegd aan de webshop.

Mijn naam is Tessa en op jonge leeftijd leerde mijn moeder ons dat een Amethist onder je kussen zorgde voor een betere nachtrust en meer kalmte in je gedachtes. Zo leerde ze ons dat spiritualiteit soms heel gunstig kan zijn en je kan helpen met bepaalde problemen of ongemakken. Ik kan dus wel zeggen dat spiritualiteit en magie een beetje door mijn aderen stroomt. 

In de zomer van 2020 was ik erg zoekende naar wat ik precies wilde in deze periode van mijn leven. Omdat ik altijd verlang naar een eigen onderneming en zelfstandigheid dacht ik aan het starten van een webshop. Toen ik zelf steeds meer edelstenen, kristallen en mineralen ging kopen, ik er steeds meer over begon te lezen en mensen behoefte hadden aan advies dacht ik; dit moet het worden! Mijn zus wilde graag helpen en zo gezegt zo gedaan daar was Crystals and Sisters.

Helaas ben ik nu alleen over maar de naam blijft bestaan. De naam Crystals and Sisters staat niet alleen letterlijk voor zussen. De naam staat ook voor energie, verbinding, edelstenen, kristallen, mineralen, spirtualiteit en nog zo veel meer.

Ben je opzoek naar een speciaal item, heb je een vraag of wil je gewoon even kletsen? Neem dan zeker contact op via het Contactformulier of stuur me bericht via Instagram!